Left Right
R-B & A en Partners

R-B & A en Partners

Alle financiële diensten onder één dak

In een financiële wereld die steeds complexer wordt, staat R-B & A en Partners al sinds 1994 garant voor een deskundig assurantie- en financieel advies in begrijpelijke taal.

Of het nu gaat om zakelijke of particuliere verzekeringen, pensioenen, hypotheken, employee benefits of financiële planning, wij zoeken samen met u uit wat het beste bij uw situatie past. Er vallen namelijk veel risico’s te voorkomen en zelfs voordelen te behalen wanneer u deze zaken goed geregeld heeft!

Wat kunt u van R-B & A en Partners verwachten

  • Gegarandeerd onafhankelijk advies
  • Uw persoonlijke R-B & A en Partners accountmanager voor al uw vragen
  • Een op maat gemaakt en gedegen pakket verzekeringen
  • De juiste balans tussen polisvoorwaarden, gunstige premies en gedekte risico’s
  • Optimale begeleiding bij claimen bij een verzekeraar
  • Actuele vakkennis, betrokkenheid en persoonlijke aandacht
  • Ook wij zijn ondernemer dus wij weten wat er bij u speelt!

Om u optimaal van dienst te zijn bieden we ook een aantal handige online tools aan via onze website. Zo kunt u als klant bijvoorbeeld eenvoudig een schade of claim melden zodat we meteen kunnen schakelen met uw verzekeraar.
Of kunt u snel
eventuele wijzigingen in uw situatie doorgeven of berekeningen maken via de Rekentool.
Daarnaast plaatsen wij ook regelmatig interessante feiten en actueel nieuws op onze Nieuwspagina en kunt u bij Downloads terecht voor verschillende formulieren.

Bij ons bent u geen nummer, maar een welbekende klant die wij kennen bij naam. Alle collega’s van R-B & A en Partners beschikken over uitgebreide dossierkennis. Zo bent u verzekerd van de beste partner op financieel gebied die u en uw situatie kent en er voor u staat als u daarom vraagt. U bent dan ook meer dan welkom op ons bezoekadres: Brainpark Rotterdam op de K.P. van de Mandelelaan 72B.
Klik hier voor een routebeschrijving naar het kantoor van R-B & A en Partners.

Wilt u meer over R-B & A en Partners weten? Bekijk hier ons team.