Left Right
Hypotheken

Hypotheken

Met hypotheekadvies van R-B & A en Partners weet u waar u aan begint als u misschien wel de grootste financiële verplichting in uw leven aangaat.

Wij maken u wegwijs in alle hypotheekvormen, gaan uw hypotheekrenteaftrek berekenen en geven u een berekening van de maandlasten van uw hypotheek. Daarnaast krijgt u deskundig advies over het afdekken van risico’s rond uw hypotheek. Kortom, met het hypotheekadvies van R-B & A en Partners weet u waar u aan toe bent. 

Ik wil mijn maximale hypotheek berekenen

Dat kan. Wij hebben een rekenhulp op onze website die u een gericht bedrag geeft over wat u maximaal kunt lenen. Houd er wel rekening mee dat het berekenen van de voor u meest passende hypotheek maatwerk is. Het is altijd beter om met een adviseur aan tafel te gaan zitten die met u alle aspecten doorneemt waar rekening mee gehouden dient te worden. Zo komt u uit op een gericht advies voor welke hypotheekvorm het beste bij u past.

Wat mag u verwachten van ons hypotheekadvies?

Bij het hypotheekadvies van R-B & A en Partners krijgt u:

  • Heldere uitleg over de verschillende hypotheekvormen en welke het beste past
  • Berekening van uw maximale hypotheek
  • Berekening van uw hypotheekrenteaftrek
  • Selectie van aanbieders met laagste rente
  • Uw risico’s helder in kaart en deskundig advies hoe deze gedekt kunnen worden
  • Inventarisatie van kans op Nationale Hypotheekgarantie of starterslening
  • Volledige begeleiding van het gehele proces van offerte tot aanvraag

Hypotheekadvies in Rotterdam dicht bij huis geregeld bij R-B & A en Partners

Ons hypotheekadvies is geheel onafhankelijk. Maak het u zelf gemakkelijk en profiteer van onze ruime ervaring en veel deskundigheid! Bel 010 – 21 22 444 of bezoek ons kantoor te Rotterdam