Left Right
Persoonlijk financieel advies

Persoonlijk financieel advies

Financiële verplichtingen variëren flink gedurende een mensenleven. U werkt, u wisselt van baan, maakt promotie, gaat samenwonen of scheiden. Er zijn vele factoren die in uw leven uw financiën beïnvloeden. Goede financiële planning is daarom onmisbaar voor een extra stuk zekerheid in uw leven. Met een financieel plan creëert u het juiste overzicht over wat u nodig heeft om uw wensen en ambities te realiseren, maar ook om rekening te houden met een eventuele vervelende gebeurtenis. Een gecertificeerd financieel planner met het FFP-Keurmerk helpt u graag verder om middels een overzichtelijk adviestraject voor u een uitstekend financieel plan te maken. Zo bent u verzekerd van onafhankelijk en deskundig advies.

Onafhankelijk advies

Omdat R-B & A en Partners niet gelieerd is aan een specifieke bank or instelling is ons advies 100% onafhankelijk. Het bedrijf beschikt over een FFP gecertificeerde financial planner. Dit keurmerk waarborgt de expertise van de adviseur en stelt uw belang als klant voorop.

Wilt u meer informatie over financiële planning voor uw specifieke situatie? Neem dan contact met ons op of bel ons voor een vrijblijvende afspraak op 010-212244.