Left Right
Schade

Schade

Een schadeverzekering dekt uw risico op schade af. Er zijn vele verschillende vormen van schadeverzekeringen en vele aanbieders. R-B & A en Partners heeft al meer dan 25 jaar expertise op het gebied van schade. Zo kunnen we u adviseren over onder andere:

  • Autoverzekeringen
  • Zorgverzekeringen
  • (Doorlopende) reisverzekeringen
  • Rechtsbijstandverzekeringen
  • Inboedel- en opstalverzekeringen

Vaak is het lastig om verzekeringen te vergelijken omdat er zoveel verschillen zijn in de vormen, voorwaarden en de kosten. R-B&A en Partners kan u helpen de juiste keuze te maken en verschillende schadeverzekeringen voor u te combineren om zo de best passende verzekeringen voor uw situatie te vinden.

Schade afhandelen

Een schade is altijd vervelend en het afhandelen van een schade kan een ingewikkeld en moeilijk proces zijn. Met R-B & A en Partners bent u verzekerd van de juiste persoon die uw schade verder voor u afhandelt. Eén telefoontje is genoeg en wij regelen het verder voor u. Wij komen op voor uw belangen en regelen het afhandelingsproces zodat u zich geen zorgen hoeft te maken en uw tijd overhoudt voor belangrijkere zaken.

Schade melden

U kunt bij ons hier uw schade melden. Als u ons liever belt kan dat altijd. Ons personeel staat voor u klaar om u zo goed mogelijk te helpen bij de afhandeling van uw schade. Bel ons op 010 – 21 22 444.